2 produse pentru îngrijirea corpului și o surpriză

La finalul anului trecut, Artistry Studio pornea într-o călătorie a frumuseții în jurul lumii. Prima oprire, în 2018, a fost New York, cu o capsulă de beauty exuberantă precum orașul omonim. Multe dintre noi privim New York-ul prin ochii lui Carrie Bradshaw, iar colecția de beauty nu putea completa mai bine imaginea mentală a orașului care nu doarme niciodată.

În 2019 Artistry Studio™ traversează oceanul și lansează Parisian Style Edition, o nouă colecție capsulă de make-up și produse de baie inspirată de culorile, arta, moda și stilul de viață al celui mai chic oraș al lumii – Paris.

Cu Edith Piaf șoptindu-mi cuvinte dulci în urechi și miros de croissante și cafe au lait (de soja, fie vorba între noi), am testat, în urmă cu o săptămână, fiecare produs din colecția pariziană Artistry. Mi-au atras atenția, cum altfel, produsele de îngrijirea corpului de care m-am îndrăgostit iremediabil:

  • Spray cu ulei pentru corp și păr (Ediție limitată)

Pielea mea este veșnic uscată, în special în sezonul rece: indiferent cât de multă apă beau, tânjește după o hidratare pe măsură și la exterior. Pe de altă parte, nu-mi place și nu am răbdare să mă dau cu creme grase care intră greu în piele. Să mă masez jumătate de oră (pe care nu o am), apoi să am grijă încă pe atât să nu mă lipesc de canapea sau de așternuturi. Cu uleiuri, nici atât: pare că nu penetrează deloc stratul superficial al pielii și rămân veșnic la pândă după orice stofă din casă mai deschisă la culoare.

Dacă nu aș fi testat chiar la evenimentul de lansare sprayul cu ulei de la Artistry Studio™, nu aș fi crezut că este posibil ca produsul să intre atât de repede în piele. Absorbția are loc imediat iar hidratarea este excelentă.

  • Cremă de corp cu textură de gel (Ediție limitată)

Artistry Studio Parisian Edition Social

Mărturisesc că primul gând când am auzit despre un gel sclipicios a fost că Diana l-ar adora. “Glittering body jelly” m-a dus cu gândul la un produs jucăuș, colorat, săltăreț, a cărei utilitate a fost pusă în mintea mea sub semnul întrebării. Abia când l-am aplicat pe piele, la insistențele Dianei, m-am îndrăgostit. Jeleul din povestea mea hidratează instant, parfumează discret și luminează elegant. Am un produs similar pe bază de ulei pe care îl folosesc vara, la mare, când pielea se rumenește puțin și cere un strop de glamour. Crema-gel Artistry Studio este mai “french” din acest punct de vedere: are particule de sclipici mai rare și textura mai apoasă, prin urmare efectul de strălucire este mult mai aproape de natural. Îl ador!

#WearItShareIt

Nu puteam testa produsele fără a vă oferi ocazia de a încerca și voi un stop din șarmul colecției: Puteți câștiga paleta fard de ochi Artistry Studio™ in nuanța City of Lights dacă îmi lăsați un comentariu, aici, pe blog, în care să-mi spuneți care credeți că este următorul oraș în care va călători colecția Artistry Studio™.

Câștigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorți pe data de 14.03.2019.

Upate: Concursul a luat sfarsit. Castigatoarea este Iacob Elena.

Mult succes!

113 Comments

  1. Colectia Artistry Studio ™️ va calatori in cel mai chic oras al lumii:PARIS!

  2. Habar nu am de unde reiese din text,unde va fi lansat urmatorul…a fot New York deci America,dupa Paris,inseamna ca vine undeva spre Europa…dupa Paris…zic si eu Italia,Roma….habar nu am…ma gadesc ca o ia la rand 🙂

    • Nu reiese din text unde va fi urmatorul, zic doar ca Paris a fost. Insa nu e nicio problema, comentariul va fi luat in calcul <3

  3. Cred că următorul oraș in care va calatori colecția Artistry Studio ar putea fi Tokyo,este un oras vesel,colorat,la fel ca și această colecție!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.