The Bridle, noul design de geanta Burberry

Lansat recent, in cadrul Saptamanei Modei de la Londra, noul design de geanta Burberry, The Bridle, isi ia inspiratia din clasicul design ecvestru britanic, si din mostenirea outdoor Burberry. The Bridle este realizata intr-un atelier de marochinarie cu traditie, la periferia orasului Florenta, o zona renumita pentru produsele din piele de o calitate superioara.

Continue Reading

SHARING IS CARING 😉

Burberry – imagini din prima sa colectie Straight-To-Consumer

Burberry face publice imagini exclusive din prima sa colectie STRAIGHT-TO-CONSUMER, care se lanseaza pe 19 septembrie la Saptamana Modei de la Londra. Imediat dupa prezentarea oficiala a pieselor colectiei, ele vor putea fi achizitionate online si in magazinele din intreaga lume.

Continue Reading

SHARING IS CARING 😉

Wow!

O urmaresc pe Instagram pe Cara Delevingne (pentru cine nu stie – una dintre cele mai bine cotate top modelite ale momentului). De fiecare data ma uit de cel putin doua ori la pozele postate de ea si asta pentru ca inca nu m-am hotarat daca imi place de ea sau ba. E foarte masculina, ultimul fel in care as caracteriza-o ar fi “o femeie frumoasa” dar are chipul inocent si dulce incat ma face sa ma razgandesc si sa decid ca imi place. Probabil ca acesta ii este de fapt farmecul, probabil ca fotomodelele nu ar trebui sa fie “femei frumoase” ci o specie diferita cu care n-ar trebui vreodata sa ne masuram. Continue Reading

SHARING IS CARING 😉