In cat timp trec iubirile?

Pentru ca sunt recunoscuta drept un soi de mama Dolores, zilele trecute o prietena lovita de amor pentru intaia oara m-a sunat si m-a intrebat exact asa β€œIn cand timp trec iubirile?”. Despre iubirile rele vorbim, desigur, nu despre cele bune, acestea din urma nu trec vreodata, nu cred, sau macar sper ca nu trec si ma hranesc cu iluzia ca se transforma in tot soiul de minunatii.

Continue Reading

SHARING IS CARING πŸ˜‰

Ganduri gri

Miercuri, 12:30 pm

Pe Dealul Negru a fost soare, desi pe autostrada Bucuresti-Pitesti am trecut printr-o ceata groasa. Acum, in vreme ce Valea Oltului ni se desfasoara in fata, gandurile si-au incetat pauza si imi zornaie in cap precum cioburi ale unei oglinzi sparte. Cioburi care s-au raspandit in lume, cioburi care slutesc, cioburi care inteapa.

Continue Reading

SHARING IS CARING πŸ˜‰

Mai am de invatat

Cred ca abia dupa ce te-ai lovit zdravan de toate pragurile care ti-au iesit in cale inveti ceva serios. Nu, lectia nu este sa pleci capul. Fiindca daca ai lasa privirea in jos, n-ai mai vedea in fata. Te-ai concentra la varfurile pantofilor, ai verifica permanent gropile din asfalt si te-ai lasa dusa de multime fara sa privesti in jur.

Continue Reading

SHARING IS CARING πŸ˜‰

Confirmari

Cateodata mi-e ciuda pe mine de nu mai pot. Pentru ca am un obicei prost, de care incep sa scap de ani de zile si nu reusesc, de a porni certuri numai din dorinta de a obtine confirmari. Pornesc uneori o adevarata furtuna din nimic. Ma enervez si fulger si ma intarat singura dintr-o tampenie si ma conving in primul rand pe mine insami ca detin un motiv grozav de cearta.

Continue Reading

SHARING IS CARING πŸ˜‰