Criolipoliza – cum am scapat de al doilea fund :)

Am fost intotdeauna convinsa ca nu poti avea un corp frumos fara foame si sport. Inca mai cred partial in aceasta afirmatie. Insa ceea ce mi-a devenit certitudine este ca aceste doua ingrediente nu sunt suficiente: dupa ce am facut o foame crunta aproape un an de zile si mi-am sacrificat si ultimul strop de putere pe banda de alergare, am ajuns la o prietenie rezonabila cu cantarul, insa am ramas inca destul de departe de ceea ce as defini drept un corp perfect. Asadar, e nevoie de ceva in plus. Am ajuns la concluzia ca acest ceva este remodelarea corporala.

Sincer, in trecut, eram sigura ca tot ce tine de remodelarea corporala e bun numai de rasfat. Poate ca in trecut lucrurile stateau intocmai. Insa stiinta a evoluat la acest capitol, m-am convins singura. Astazi avem la dispozitie tot soiul de aparate si tehnologii performante care ne sar in ajutor (contra cost, evident) in lupta noastra cu celulita, lipsa de fermitate si celulele adipoase.

Am testat (intr-un moment de disperare, pentru ca nu ma asteptam sa am rezultate vizibile) criolipoliza. Si bine am facut! Sa va explic…

Ma lupt de cand tin minte cu doua suncute situate chiar sub fund. Erau doua depuneri de tesut adipos, foarte bine localizate si delimitate cu care aproape ma obisnuisem. Nu au cedat niciodata la dieta sau sport, nici macar atunci cand corpul meu era perfect lucrat si tonifiat – da, da, am avut o perioada (scurta) cu patratele. Am decis ca in 2014 scap de ele chiar si cu pretul liposuctiei. Erau candidatele ideale. Mi-a trecut insa rapid curajul cand am facut un scurt research si am vazut ce prespune interventia si recuperarea. Asa ca m-am reorientat spre metode neinvazive asemanatoare liposuctiei. Dintre ele, am ales criolipoliza. Si am ales bine.

Teoretic, rezultatele criolipolizei se vad in 6 saptamani de la interventie. Practic, la mine s-au vazut literalmente peste noapte. Dupa o singura sedinta de crio am scapat complet de una din cele doua suncute, iar de a doua, am scapat partial (dar satisfacator de mult) pentru ca era mai mare – dreptul, piciorul dominant, este cu totul un strop mai mare – cu bune si mai ales cu rele.

Nu va pot explica fericirea. Imi venea sa umblu goala pe strada, sa le arat tuturor ca in sfarsit am un singur fund. N-am facut-o inca, dar promit ca daca scap si de celulita, execut macar un dans tribal.

Astea au fost vestile bune (deloc neglijabile, zic eu).

Vestea proasta este ca, dupa ce am descoperit crio, am crezut ca am descoperit solutia tuturor problemelor mele. Mi-am facut planul: inca o crio pe genunchi ( o alta frustrare a mea, am picioarele usor in X si mi-as cam taia nitel din suncutele interne ale genunchiului) si apoi atac pe celulita. Inca n-am atacat-o pe “prietena” mea – pe de-o parte pentru ca tratamentul pe care l-am ales si despre care va voi povesti imediat este cam costisitor si pe de alta parte pentru ca trebuie sa las 6 saptamani intre crio si procedura anticelulitica, prima efectuandu-se pe baza de racire, a doua prin incalzire, deci s-ar neutraliza reciproc. Insa am mai facut o sedinta de crio pentru genunchi. Rezultatul? Batman! A trecut aproape o saptamana iar eu nu vad nicio imbunatatire. Singura explicatie pe care o gasesc este ca aceasta procedura functioneaza foarte bine pe depozitele de grasime foarte bine delimitate si nu pe suncutele simple… din pacate.

In orice caz, daca aveti vreun depozit de grasime asemanator celui despre care v-am povestit eu, va recomand din toata inima tratamentul. Este cel mai eficient tratament pe care l-am testat vreodata, nu regret nicio secunda ca l-am facut. Eu am ales pentru aceasta procedura Dermalife si cred ca este foarte important sa iti faci acest gen de interventii intr-un loc sigur (tin sa mentionez ca acesta nu este un advertorial, nu am fost platita pentru acest text, este parerea mea 100%, neinfluentata de niciun PR). Costul unei sedinte de tratament este de 150 Euro (picant, dar merita).

Nu vreau sa raman datoare cu tratamentul anticelulitic. In urma unei AMPLE documentari (vorbesc serios, cred ca am citit TOT internetul) am ajuns la concluzia ca, pe plaiurile mioritice, cel mai eficient tratament anticelulitic este Velashape. Din pacate, tratamentul este costisitor: 700 euro pentru un pachet de 12 sedinte pentru o singura zona. Asadar daca am inteles eu bine, in cazul in care ai celulita pe fund si coapse, trebuie sa scoti din buzunar 1400 euro. Chiar daca situatia nu e chiar atat de neagra si reusesti sa acoperi intr-o sedinta toate zonele care iti dau batai de cap, raman de platit 700 euro. Va tin la curent cu eventuale alternative mai prietenoase pentru card.

criolipoliza

criolipoliza

153 Comments

  1. Buna, Oana! Am citit ca rezultatele pt crio apar intre 6 si 8 saptamani.
    Pentru ca in postarea ta declari ca dupa doar o saptamana nu ai observat nimic dupa crio la genunchi, as vrea sa te intreb care a fost rezultatul final, dupa 2 luni de la procedura.
    Sunt in aceeasi situatie cu tine si as vrea sa imi fac crio la genunchi.
    Astept cu intetes raspunsul tau.
    Multumesc frumos!

  2. buna Laura! nu, nu s-a vazut nimic nici dupa 2 luni. ma tenteaza acum sa incerc mezoterapia cu ace la dr nedelcu, dar inca nu mi-am facut curaj. daca incerci ceva si merge, pls da-mi de veste ;))

  3. PS: vezi ca daca totusi optezi pentru crio, fa-o undeva unde se face bine. la dermalife e bine. eu am incercat si la alt salon, tot pe fund, pentru pernuta care ramasese (despre care am scris in text) si n-a mai functionat. cred ca aparatele celor de la dermalife sunt mai bune

  4. Multumesc pentru raspuns. Ma voi reorienta asupra zonelor de “atac” mmentan si ma voi interesa daca sunt si solutii pentru slabirea la genunchi.
    Moementan fac masaj cu Icoone de 2 ori pe saptamana si s-a mai dus din grasimea de pe genunchi…o sa am rabdare.
    Am facut 2 sedinte de crio pe coapse si acum astept rezultatele. Aparatul este Crio Cool-Tech si ingheata la -8 grade C, cred ca este efcient.

  5. A ramas cineva cu arsuri de la criolipoliza? Am o saptamana,am facut pe burta si sunt foarte rosie in zona respectiva. Sunt extraordinar de speriata,maine merg la doctor.

  6. arsuri nu. nici nu vad cum… crio ingheata nu arde. daca esti rosie, ma gandesc ca sunt un soi de vanatai. vanatai am facut prima data, uriase ;)) dar au trecut cam intr-o luna. mi-a dat parca atunci sa ma ung cu crema cu arnica. pls sa ne spui ce a zis doc

  7. Eu am facut 5 crio pana acum.
    1. Subscriu la ce a spus Oana, anume ca la genunchi nu sa vazut nicio imbunatatire.
    2. Am avut rezultate foarte bune la interiorul si exteriorul coapselor.
    3. Mi-au ramas doar niste mici vanatai, cat buricul degetului, care s-au dus in 3-4 zile.
    4. pentru Iulia: Am citit un articol al altei doamne care facuse crio pe burta si i-a inghetat si retentia de apa, pe langa grasime (Aparatul nu a facut diferenta), fapt ce s-a soldat cu o urma de arsura pe burta (de fapt, era o degeratura).

    • Laura imi poti spune te rog la care salon ai fost pt criolipoliza? As vrea sa incerc si eu si am gasit o multime de saloane prin Bucuresti dar nu sunt sigura daca sunt intr-adevar bune 🙂

  8. Laura, am repetat crio pe genunchi si mi-a iesit de data asta. Revin cu un review complet cand trec 6 sapt ca sa am poze si masuratori clare

  9. Felicitari! Ma bucur ca ai fost perseverenta si a mers de data asta. Poate mai incerc si eu o data… Nu sunt un caz grav, am 1,71 cm inaltime si 55 kg, unii ar spune ca sunt subnutrita :)) Cu toate acestea, am circumferinta deasupra genunchiului 39 cm si ar fi ceva grasime de eliminat 🙂
    Multumesc si succes!

    • te inteleg perfect, si eu sunt cam tot pe acolo. cred ca nitel mai impanata, dar tot vreau sa “tai” anumite bucati ;))

  10. La un salon in buc. Am citit si eu articolul ala si inca sunt f speriata.
    Mi-ar placea sa va pot arata poze.

  11. Inca n-am ajuns la dermatolog. Am vorbit cu doamnele de la salon si mi-au spus sa merg la ele maine ca imi vor da f multe unguente,ser cu colagen .nici nu am retinut tot ce au spus..

  12. Buna 🙂 Eu nu a facut crio pe burta, deoarece am o talie de viespe (60 cm) si pentru asta multumesc genelor mele bune :)))
    Am facut doar pe coapse 5 crio pe diferite zone (interior/exterior) si sunt multumita de rezultate. Am slabit cam 1,5 cm in circumferinta/ per sesiune de crio. Cu siguranta insa ca o persoana mai “pufoasa” va da mai mult jos, pentru ca are de unde.
    In fine, am intalnit la salon o fata care dupa 3 crio pe diferite zone ale burtii a slabit 10 cm in talie, insa era si f plinuta si efectul a fost mai amplu.

    • Laura la ce salon ai facut crio….?
      Eu am făcut la Perfect Contur si nici un rezultat. Aparatul era setat la -5 … nu -8 cum am citit pe aici….e posibil sa fie si asta…

  13. oky, multu! ma batea si pe mine gandul dar voiam feedback fix de la tine ca mi-ai zis ca esti slaba. stiu ca rezultatele sunt cu atat mai spectaculoase cu cat esti mai pufos, dar pe mine ma interesa pe dos ;))

  14. Buna fetelor!eu sunt din Constanta si imi doresc sa fac acest tratament dar nu stiu unde..si cam cat costa o sedinta?si cat dureaza?e dureros??multumesc

  15. buna Simona! cauta pe google criolipoliza constanta, sigur se gasesc saloane ok, ai grija doar sa fie vorba de un aparat performant cum este, de ex, cool tech. sunt multe chinezarii pe piata si chiar daca e mai ieftin tratamentul, efectiv arunci banii pe fereastra pentru ca nu fac nimic. tratamentul cu aparate ok in buc e in jur de 300 euro (cu variatiuni, evident). sunt mult bani, dar e o procedura pe care o faci o singura data 4 ever. si conditia esentiala este sa fii o buna candidata, sa ai depozite de grasime reale si cat mai bine delimitate. daca esti slabanoaga si ti se pare tie ca ai o dunga un plus, rezultatul nu va fi prea spectaculos ;)) Succes si pls sa ne impartasesti experienta dupa

  16. Am gasit in constanta nu este cool tech si costa 200 lei zona..dau banii degeaba??:(

  17. Buna! Esti multumita de rezultate? Vad ca articolul este din martie si spuneai mai sus in comentarii ca revii cu o recenzie dupa 6 sapatamani, insa nu am gasit-o pe blog 🙁 As vrea sa apelez si eu la criolipoliza si eram curioasa ce rezultate ai avut 🙂

  18. Buna Alina!
    Da, sunt f multumita de rezultatul. Motivul pentru care inca nu am scris recenzia este ca nu am ajuns la Elos ca sa imi fac evaluarea. Voiam sa ii rog sa-mi dea poze inainte si dupa, masuratori, ca sa pot explica concret. Cand ajung, postez tot. Ceea ce se observa fara masuratori si poze este super: genunchii au forma mult mai frumoasa, s-au miscorat vizibil, sunt foarte multumita. Iti recomand cu caldura sa-ti faci procedura, insa ai grija sa apelezi la un salon cu aparatura buna altfel arunci banii pe fereastra. Cooltech e sfant si, din cate stiu eu, in buc e disponibil numai la 2 saloane – elos si trendclinic.
    https://www.facebook.com/elosbeautyclinic?fref=ts
    https://www.facebook.com/TrendClinic?fref=ts

  19. Multumesc de raspuns! CoolTech parca au si Perfect Contour si Fit4You sau ceva de genul, din Dorobanti. O sa caut detalii despre toti 🙂

  20. npc! intereseaza-te bine, eu de la distribuitori stiu ca sunt doar saloanele despre care am scris in coment anterior, ai grija sa nu fie fake ca dai banii degeaba. pls sa ne spui cum a mers!

  21. Am facut crio anul trecut am dar7cm picior burta7
    Si acu3sapt mi.am repetat 3zone deja se cede o recomand in Cluj la vintage studio

  22. Salut! As vrea si eu in cate saptamani dupa crio ai vazut rezultatele, eu am facut de o saptamana si se vede ceva dar foarte putin , plus ca in zona abdomenului simt asa parca ma apasa vesnic ceva ( + senzatie de febra musculara asociata cu stari de frig sau de caldura ) . Mersi si astept un raspuns :-*

    • Buna.Ai facut cumva la un salon in Timisoara pe Calea Girocului?
      Se vad rezultatele?

  23. Buna ! Maine ma duc si eu la Dermalife pt criolipoliza pe abdomen, am f multa grasime acolo. Am oscilat mult intre Elos si Dermalife (acelasi fel de aparat), dar pana la urma a invins dorinta de reusita neaparata si prudenta fata de clinica/salon, in detrimetrul costului destul de ridicat (experienta Oanei a fost hotaratoare, recunosc). Ma doare-n inima sa dau atatia bani, insa prefer asta unei sedinte fara rezultate f bune. Dupa ce fac procedura va scriu cum a fost, ok ?

    • inteleg ca ai fost si la Elos ? ei au o promotie acum si m-ar tenta… ai incredere in ei ? parca la genunchi ti-ai facut acolo si esti multumita, nu ?

  24. da, am fost si la elos si am fost multumita. ai inteles corect, la elos mi-am facut crio la genunchi. sunt f profi, nu e tocmai un salon ci o clinica in toata regula deci nu mi-as face griji.

  25. multumesc mult, Oana ! da-ar D-zeu sanatate si numai bine.
    am mai salvat niste bani…. te pup.
    schimb clinica.

  26. reducere 50% la crio, 2 aplicari succesive.
    m-am programat pt o vizita chiar maine. locuri nu mai sunt, dar voi plati si voi face sedinta sapt. viitoare.
    te pup, Oana si-ti multumesc f mult inca o data, da-ti-ar D-zeu ce-ti doresti !

  27. Buna, dragele mele !
    Azi am fost la crio, la Elos – dupa cum v-am spus saptamana trecuta. Ati crezut ca v-am uitat ? Ei, bine, nu .. heheee…
    Dupa cum v-am promis, vin cu impresii.
    Mai intai, despre clinica Elos si personalul din ea, numai de bine ! Curatenie exemplara, amabilitate si suport cat cuprinde. Atmosfera f placuta, se vede clasa superioara.
    Apoi, procedura in sine : patul pe care am stat a fost f confortabil. Pana la urma, aplicarile au fost simultane, adica ambii aplicatori au fost pusi in acelasi timp, nu cum am vorbit la programare (preliminar) c-ar fi necesare 2 aplicari succesive (cu 2,5 ore de stat acolo).
    Am vizat zona abdomenului inferior. La aspiratia tesutului m-a cam durut – suportabil fara probleme, dar nu pot spune ca n-a durut deloc. Senzatiei de durere usoara spre medie i s-a adaugat cea de “arsura” atunci cand tesutul a inceput sa fie congelat. A fost cam neplacut, va marturisesc cu toata sinceritatea, insa suportabil destul de bine. Eu citisem pe net ca nu doare deloc sau f putin si am fost putin derutata de faptul ca simteam ceva durere, insa doamna ca mi-a facut operatiunile (Maria) a fost o scumpa si m-a sustinut mereu, explicandu-mi pas cu pas ce se intampla si ce e f probabil sa simt in continuare.
    Dupa vreo 10-15 min durerea s-a atenuat simtitor, dar a ramas senzatia usoara de arsura si uneori de durere minora pe zona imediat limitrofa aplicatorului (de la vacuum). Chestia era ca daca ma gandeam la altceva, aproape nu mai simteam mare lucru, ba chiar am motzait o buna bucata din timpul de 70 min. cat a durat procedura in sine.
    Am fost lasata singura in cabinet, invelita cu pled alb, frumos si f curat, iar cam la un sfert de ora venea cineva sa ma controleze.
    Dupa scurgerea timpului, mi s-au scos aplicatorii (a fost f usor si complet nedureros), s-a masat zona, insa incalzirea ei mi-a generat o durere patruzatoare (nu exagerez), am avut senzatia ca este profunda, dar evident ca nu avea cum sa fie astfel.
    M-a durut destul de tare, m-am cam speriat pe moment, dar am fost linistita, cu mult calm si amabilitate, de catre dna Maria. In scurt timp durerea s-a diminuat complet si nu a mai reaparut.
    Mi s-a spus ca si roseata va disparea repede si asa a fost, 2 ore mai tarziu se mai vedea neasteptat de putin, pielea isi revenise aproape complet – si ca aspect si ca sensibilitate. Acum mai am doar o senzatie de usoara presiune daca apas pe zona, dar la atingere normala e totul ca de obicei.
    Mi-au facut poze – fata si laterale, urmeaza evaluarea la 6 saptamani.
    Pana atunci, intentionez sa fac niste sedinte de radiofrecventa, tot la Elos, pt zona cefei (unde mai am un depozit de grasime) + abdomenul superior.
    Sper ca n-am omis nimic, dar, daca aveti intrebari, va stau la dispozitie cu mare drag..
    De-as da jos macar cei 4 cm asteptati ca medie, as fi multumita la cei 450 lei pe care i-am platit, iar daca voi avea rezultate o sa mai fac si alte sedinte de crio pe alte zone.

    Va doresc numai bine !

  28. Hello!
    Ma bucur mult ca a fost ok, multumim mult pentru impresii. Asteptam si rezultatele de la 6 sapt. Pup!

  29. Ms frumos, Oana ! Si eu te pup, cu mare drag si crede-ma ca mi-au fost de mult ajutor cele scrise la tine pe blog.

    Pe curand.

  30. Aaaa… sa nu uit, m-am apucat si de laser Genesis ! Am facut 2 sedinte pana acum.
    Adica sunt in reparatii capitale … ha-ha … Daca ai un topic si pt asta, o scriu acolo.

      • Este o modalitate inovatoare, de tehnologie avansată pentru a oferi o piele sănătoasă şi frumoasă bărbaţilor şi femeilor. Acum puteţi avea o înfăţişare mai tânără tratând acele probleme asociate în general cu semnele premature ale îmbătrânirii şi efectelor nocive ale soarelui, ca de pildă eritem excesiv, pori măriţi, textură inegală şi riduri fine. S-a dovedit ca procedura Laser Genesis stimulează formarea de colagen nou.
        http://www.rosanamedical.ro/cuprins/specialitati/content.php?id=38

          • Nu am facut acolo (la link), ci doar v-am dat sa cititi despre ce e vb.(ala mi-a iesit mai repede la cautare google, dar sunt o multime altele).
            Am facut cele 2 sedinte de laser Genesis la Clinica Academica, la dna dr. Oana Clatici – o femeie de nota 10, profesionista si f apropiata de pacienti !
            Mi s-au redus ridurile de pe frunte, cutele nazolabiale, cuperoza care la mine e destul de accentuata. Cred ca si ridurile de sub ochi s-au mai restrans un pic, dar nimic spectaculos acolo, pana acum.
            Trebuie sa mentionez ca genetic am un ten destul de bun, toata viata m-am bucurat de asta si inca este pct. meu forte la cei 55 de ani pe care ii implinesc in martie, asa ca laserul Genesis nu va avea efecte spectaculoase la mine, dar daca imi rezolva roseata/cuperoza asta nenorocita si imi mai atenueaza ridurile profunde (de expresie), eu ma declar multumita + ca imi reface colagenul de pe zona, in buna parte, deci voi continua sa am un ten frumos, ceea ce nu-i putin lucru fiindca, alaturi de firea mea mai joviala, va intari impresia ca sunt cel putin cu 10 ani mai tanara.
            Adevarul este ca tocmai asta am vrut : sa aduc aspectul fizic mai aproape de starea mea interiaoara, astfel incat comportamentul sa nu contrasteze mult cu vasta aparenta si sa pic in ridicol. Cu greutatea e dificil de luptat fiindca acolo sunt si cauze medicale (hipotiroidie), dar ma straduiesc, dupa cum se vede.
            Daca se poate face topic separat pt laserul Genesis va pot tine la curent cu evolutia lucrurilor.

            Pe curand,
            O.

          • Aaaaa…. sa nu uit : sedinta costa acum 650 lei, dureaza cam o ora, se face pe toata fata si pe decolteu.
            Vedeti ca, in per. asta, Academica pregateste niste promotii cu tratamente faciale, urmariti site-ul daca va intereseaza vreo procedura. De ex., se pare ca va fi o promotie cu 4 Genesis + inca 2 gratis, adica 6 sedinte la pret de 4.

          • Da, Oana !
            Urmatoarea sedinta e pe 15 martie. Va tin la curent in topicul indicat.
            Recunosc ca fac un efort financiar pe care il resimt la bugetul personal (imi trebuie minim 4 sedinte, in total 2.600 lei) si de aceea chiar as vrea rezultate f. vizibile, la banii astia.

            O zi frumoasa !

  31. Legat crio, sunt a doua zi dupa procedura si am pe abdomen 4 urme relativ minore, sub forma de benzi, formate pe laterala mica a aplicatorului (provin de la vacuum), aprox. 6 cm lungime, 2 sunt mai subtiri (cam 1 cm) si 2 sunt un picut mai late. Am fost avertizata, la masajul de dupa crio, ca e probabil sa apara unele vanatai usoare, dar ele se vor rezolva in cateva zile – sa folosesc un unguent adecvat. Nu sunt dureroase deloc, au aspect de banda punctiforma si sunt rosiatice, de fapt nici nu se pot numi vanatai.
    In rest, nu ma doare deloc zona afectata, exista doar o desensibilizare usoara pe care o simt cand ma scarpin cu unghiile. Stiam si de asta, nu ma mira, e normal.
    Deci, am “pagube” minime pana acum … si oricum rezolvabile/ trecatoare. Mi-era teama de mai rau.
    Astept rezultatele, cu emotie.
    Va tin la curent.

    Numai bine !

  32. Au trecut 72 de ore de la tratament – so far, so good !
    Zona este inca desensibilizata, simt f. putina durere uneori si mancarimi usoare, dar nimic din toate astea nu este semnificativ si nu ma impiedica sa am o activitate zilnica normala.
    Revin peste cateva zile sau daca intervin schimbari demne de luat in seama.

  33. Buna, as vrea si eu sa stiu la ce salon ai facut crio la genunchi si a functionat . Si eu “ma lupt” sa scap de grasime in unele zone..am incercat si lipoaspiratie si am ramas cu niste gauri dubioase in picioare.. crio a ramas ultima mea sansa :)) . Multumesc :*

  34. Revenind la efectele sedintei de crio, e a 11-a zi si va pot spune ca am avut dureri usoare si mancarimi mai intense in ultimele zile, mai ales seara, la relax. Zona si-a mai revenit ca sensibilitate, dar inca nu complet. Dpv al circumferintei burtii in aria tratata, din pacate nu se vede absolut nici o reducere pana acum (m-am masurat de 2 ori), insa sunt constienta ca abia am intrat in saptamana nr. 2, deci pana la nr. 6 mai e destul.
    Inca nu disper, astept cu speranta mare.

    Numai bine va doresc.

    • Otilia, e ciudatel, dar poate fiecare reactioneaza diferit. Insa eu zic sa le spui celor de la clinica (parca la elos ai facut) cand te duci la tratamentul pentru ten si sa vezi ce te sfatuiesc ei. La mine a fost foarte usor sa vad daca a avut un rezultat pentru ca suncuta mea era efectiv in plus si a disparut, nici nu-mi amintesc daca m-am masurat.

      • multumesc pt mesaj, Oana !
        pt ten nu ma duc la Elos, am spus deja, ma duc la Academica.
        aseara si azi nu am mai avut mancarimi deloc.
        mai vedem …

  35. buna fetelor. marti sunt programata pentru prima sedinta de crio din viata mea . 🙂
    Am un pic emotii, dar am si intrebari. dupa topirea grasimii in zona aripioarelor spre exemplu, piciorul ramane ok , nu? neted? sau se vad damburi…. 🙂 ma gandesc si eu … cu emotii ..
    mi-e frica sa nu se vada dupa forma aplicatorului si ulterior sa fie necesar sa mai fac pe toata circumferinta piciorului..

    • Hello! Se vede ok, nu-ti face griji. Si nu intra in panica imediat dupa ca arata foarte ciudat dupa ce scoate aplicatorul. Practic grasimea, celulele grase care mor prin inghetarea de la criolipoliza sunt eliminate prin sange, nu e ca si cum ti-ar scoate cineva manual grasimea ca sa ramana “gaura”. Asteptam pareri dupa! Bafta!

  36. Buna! Stiti careva ceva amanunte de EstetPRO? Am vazut ca au si ei criolipoliza, dar as dori ceva informatii despre ei. Multumesc

  37. S-au implinit 3 saptamani, so far so good !
    Am mai avut usoare mancarimi, dar f. rar, nici nu stiu daca mai sunt de crio sau mai apar ca orice om din cand in cand …
    Sa nu zic vorba mare, dar parca zonele s-au mai micsorat o idee, insa fiind in zona abdomenului mi-e ca am fost eu un pic mai dezumflata, deci nu sunt sigura. Oricum, mai sunt minim 3 sapatamani se asteptare/ actiune, deci lucrurile se pot clarifica mai mult.
    Va tin la curent.

    Numai bine !

  38. Buna, dragele mele,

    Vestile nu sunt grozave, centimetrul meu zice ca nu am dat jos nici macar 1 cm in urma criolipolizei. Aveam 123 cm in circumferinta burtii si asa sunt de vreo 4-5 ani de zile, acum am tot la fel.
    “Ochiometric”, ca sa zic asa, parca m-am mai micsorat o idee pe zonele laterale ale burtii, unde au fost pusi aplicatorii, in sensul ca burta parca nu mai e atat de lata, insa cand ma masor e la fel ca inainte.
    Au trecut 6 saptamani de la procedura, mai pot astepta inca 2 ca sa vad rezultate finale. Spun asta gandindu-ma ca din cauza hipotiroiditei mele autoimune (Hashimoto) am metabolismul mult mai lent si poate ca eliminarea rezuurilor rezultate in urma criolipolizei inca nu s-a terminat.
    Zona desensibilizata despre care va vorbeam datile trecute si-a revenit complet, pielea arata impecabil, nu sunt nici un fel de urme.
    Va tin la curent cu starea lucrurilor peste 2 saptamani.

    Oricum ar fi, daca sunteti interesate de aceasta procedura va rog sa nu renuntati la ea fiindca la Oana a functionat f. bine. La mine nu e prima oara cand tratamentele corporale n-au efect si de aceea incep sa ma gandesc ca eu nu reactionez normal. Probabil ca pt mine nu exista alta solutie decat liposuctia … fiindca asa mi-e organismul, ce sa-i fac … ufff !

    Zile frumoase sa aveti !

  39. Buna, Otilia!
    M-am tot gandit la tine zilele astea pentru ca mi-am facut si eu o crio la aripioare acum vreo 2 sapt si tot stau cu centimetrul zilnic si nu se duce nimic. Insa, vorba ta, ochiometric arata diferit, parca s-a mai redus bucatica de suncuta care era in plus. Nu stiu ce sa zic 🙁 Daca zici ca la tine arata mai bine, poate ca nu avem vedenii amandoua.

    • Asa mi se pare, dar nu e ceva f vizibil si care sa-mi creeze o certitudine, de aceea spun ca-i doar o impresie a mea.
      In final, indiferent de cum mi se pare ca arata, important ar fi fost sa scad cativa centrimetri in circumferinta fiindca asta imi doream ca sa incap mai bine in haine, ori daca reducerea nu s-a produs rezulta ca am “marcat” o dezamagire privind efectele acestei proceduri asupra suncilor mele de pe burta.
      Repet, cred ca procedura a fost corect facuta, plus ca am beneficiat de acea promotie si de aceea chiar nu regret incercarea !

      • Inteleg ce spui 🙁 Si eu sunt surprinsa ca nu vad rezultate la fel de spectaculoase ca prima data dar inca sper 😉 :*

  40. dragele de la Elos au pe site o reclama maxima la oferte : Candela-GentleMax-Pro-logo
    LA ORICE ȘEDINȚĂ DE EPILARE DEFINITIVĂ
    PRIMEȘTI O ȘEDINȚĂ DE LEZIUNI VASCULARE GRATUIT
    Desigur ca se refera la o sedinta de tratament a leziunilor vasculare, nu ca ti le provoaca ei.

    Oana, te rog mult sa stergi postul asta fiindca nu vreau sa le fac reclama negativa, dar faza este mult prea hazlie (am ras copios) ca sa nu ti-o arat si tie; n-am avut unde s-o postez in alta parte, mai ascuns (vreo adresa de mail a ta).
    I-am anuntat ca au o eroare de exprimare, au luat act si mi-au multumit pt sesizare.

    • au corectat reclama/ oferta.
      oricum, a fost amuzanta faza … m-am distrat !

  41. Mai am 1 eticheta si niste intructiuni de folosire tembele pt 2 produse, ambele cumparate de mine personal, dar pt a le vedea trebuie sa le atasez ca poza si nu stiu s-o fac (daca se poate face).

    Oana draga, iti propun sa deschizi un topic unde sa ne oferim intamplari amuzante traite personal (nu bancuri de pe net). Ce zici ?

  42. Doar daca modifici si titlul, ceva de genul “Perlele Dianei si alte intamplari amuzante” … ma rog, zic si eu …
    Multumesc, Oana !

  43. Buna fetelor..am citit comentarile voastre .sunt si eu interesata de crio…ati putea sa imi spuneti daca la voi a avut efect bun..nu stiu ce sa fac..e si scump si ma gandesc sa nu arunc bani de geaba…astept un rasp de la voi multumesc

    • hello! iti recomand daca ai un depozit de grasime bine localizat. Sa fie “ceva in plus”.

  44. BUNA! AM CITIT COMENTARILE VOASTRE DA AS VREA SA STIU CE SALON IMI RECOMANDATI IN FINAL PENTRU CRIO DINTRE: TREND CLINIC, DERMALIFE SAU ELOS?

  45. Buna fetelor! Am testat si eu criolipoliza acum 4 zile…in zona genunchiului si zona copsei externa… A fost totul ok timp de 2 zile…acum simt o super durere unde au fost aplicatorii in zona genunchiului si toata zona este roșie…am sunat la salon si mi s a zis sa măsea cu lioton gel si dk nu trece in 2-3 zile sa revin la ele! Menționez k am facut in constanta la aBeauty…am fost foarte mulțumită de condiții si de fetele de acolo! A mai patit cineva asta? Multumesc

    • Buna, Caty! Eu am avut o vanataie cat casa de la una din sedintele de criolipoliza si a trecut. Mie mi s-a recomandat un gel cu arnica care face cam acelasi lucru ca si lipotonul. Pup!

    • Buna Caty ! Cum esti ? Si eu sunt din Constanta si aş vrea sa fac crio la aBeauty. Imi poti spune te rog cu ce aparat crio lucreaza ? Este CoolTech? Am vazut ca este cel mai recomandat. Multumesc anticipat !

  46. Aaa acum am vazut ca Issabela si Caty au mentionat clinica. Chiar sunt curioasa daca va avea efect la mine (am probleme mari cu grasimea si celulita in jumatatea inferioara a corpului).

    • buna!
      nu mi-am facut crio la abeauty dar am fost la ei pt un tratament facial si au fost foarte profi. cred ca sunt f ok, sa ne spui si noua cum a fost pls!

      • Inainte de Crio (miercuri) mi-am facut 2 sedinte de Vela la aBeauty in 2 saptamani (si vreau sa zic ca se cunoaste, nu e placebo; aveam foarte multa celulita si chiar s-a mai retras). Crio pt coapse zona interna m-a durut tare, simteam sugrumarea aceea de la vacuum + intepaturi intense (cred ca si pt ca zona e mai sensibila, iar pozitia foarte incomoda), abia asteptam sa se termine (insa nu cred ca as mai suporta Crio in zona aia, nu ma pueam gandi la altceva decat la durerea aia continua); dupa mi s-a dus repede roseata, spre seara nici nu se mai cunostea; nu am simtit amorteala. Urmatoarea zi m-am dus la Crio in alta parte (la fit4you, intrucat aveam un voucher) si mi-am facut pt. coapse zona externa; de data asta nu m-a durut deloc in timpul tratamentului, insa tipa care mi-a facut masaj dupa (pt. circulatie), in loc sa-mi faca masaj usor ca la aBeauty, mi-a facut masaj foarte agresiv si acum am vanatai enorme de culoare mov inchis, arata horror; aici zona mi s-a umflat si e amortita; tot dau cu gel (hepathrombin), sa-mi treaca mai repede. Imi place la aBeauty, numai ca pe termen lung devine prea costisitor (daca nu mai sunt promotii…) si nu-mi permit mai mult decat pachetul asta. Acum macar sa se vada efectele, sa merite banii si suferinta 😀

        • legat de crio… e ciudat ca te-a durut, dar probabil esti tu mai sensibila. ce ai facut la fit4you a functionat? si eu fac vanatai, dar sincer nu ma deranjeaza f tare daca scap de suncuta ;))

  47. Buna fetelor,
    Stie cineva un salon bun pentru criolipoliza in Craiova ?? Multumesc mult.o zi buna tuturor

  48. buna Oana am citit toate postarile tale legate de criopoliza :))) si saptamana care vine vreau sa trec la atac :)) imi poti recomanda un Salon din :Elos, Dermalife si trendclinic ? care a avut cel mai bun rezultate ? iti multumesc frumos de ajutor si scuza -ma de deranj 🙂

    • hello!
      am facut crio la toate 3 si toate 3 sunt excelente. du-te cu incredere oriunde ti-e mai aproape sau unde au cea mai buna oferta de pret 😉
      eu mi-am mai facut chiar saptamana asta o sedinta de crio pe aripioare la elos. au fost f f profi, daca ai rabdare vreo 2 sapt iti pot spune si in cm cum a fost 😉

  49. Buna, fetelor!
    Sunt din Constanta si am facut si eu crio pe abdomen, zilele trecute, vineri, mai exact. Zilele urmatoare urmand sa fac si coapse inferioare.Apropo, este posibil sa nu posta prinde pe coapsa exterioara?Asa mi s-a spus. Si am ceva kg, mai exact 63 cu 168 inaltime.Salonul este Sofa Maison de Beuty si este foatte ok, iar aparatul este Cooltech. A facut cineva aici? Mi-au mai recomandat si aparatul Venus Legasy( cred ca asa se sctie), insa nu cred ca o sa fac pentru ca am niste varice si nu este recomandat pe coapse, ci doar pe abdomen. Am ramas cu o sensibilitate in zonele unde au fost aplicatorii, parca as fi anesteziata.V-ati confruntat cu asa ceva? Sper sa dea rezultate, deoarece am niste blocaje in ultima perioada si orice am incercat nu a functionat.Si ceea ce a spud Oana cu al doilea find este valabil si la mine, chiar si cand eram mai slaba. Totdeauna m-a deranjat. Daca a dat rezultate la tine Oana ,o sa le intreb si eu pe fetele de la salon.A mai repetat careva crio sau doar o singura sedinta e valabila?
    Va multumesc anticipat!
    Spor la slabit!

    Cautand detalii despre crio am gasit comentariile voastre.

    • Buna Andrada!
      Multumim pentru recomandare. La greutatea ta nu se pune problema sa nu poata prinde din cauza ca esti prea grasa :))))
      Eu mi-am facut coapsele pe rand, nu au reusit sa monteze ambele aplicatoare odata. Se monteaza mai spre posterior, deci nu fixeaza doar “aripioara” ci si suncuta care se intinde spre fund.
      Eu cred ca se poate.
      Bafta, sa ne spui cum a fost!

  50. Buna, Oana! Iti multumesc pentru detalii! Am sa discut cu fetele de la salon. Chiar vreau sa-mi fac si pe coapsele exterioare.
    Am sa revin.Toate cele bune!

  51. Salutare fetelor, la Timisoara stiti un salon, cabinet cu aparat bun de crio? A facut careva dintre voi?

  52. Buna Oana.Ti-am citit articolul
    si ma regasesc in aceeasi situatie cu a ta. Am 1,75 cm si 61 kg si am acele sunculite dedesuptul fundului. Cred ca le am de cand sunt mica si pur si simplu le urasc, nici costum de baie nu pot purta, ma deprima foarte mult acea zona:)). Chiar a functionat tratamentul tau cu crio? Aceasta metoda m-ar ajuta si pe mine? Imi doresc foarte mult sa scap si sa fiu fericita cu , corpul meu..Te pup.

    • Buna! Da, a functionat fix cum am scris – prima data, fix acolo si doar acolo a fost super-vizibil. Totusi, ca om scapat de o frustrare si intalnit cu alta, trust me, impacarea si fericirea nu vin cu criolipoliza. Sunt sigura ca arati super bine la 1,75cm si 61 kg, chiar e pacat sa fii stresata de un asemenea detaliu. Nu vei fi niciodata complet impacata cu felul in care arati, important e sa iti muti privirea la ceea ce ai frumos si sa fii recunoscatoare pentru partile bune. Nimeni nu e perfect! <3

  53. Buna , am citit ce ati scris si sunt deja speriata ,eu am 166 cm si 80 kg , fac sapt viitoare crio pe abdomenul infer si nu mai stiu la ce sa ma astept. Aparatul este cooltcch , racire la -8 gr , timp de sedinta 70 min. Fetelor , voi aratati super dupa cum vad eu cm/kg, asa ca la mine chiar ac e nevoie , sa vad ce iese!
    Asistenta mi-a recomandat ca e mai bine sa fac intr-o sedinta o parte a abd si o coapsa si in alta sedinta idem pe partea cealalta. Spune ca da rezultate mai bune decit daca aplica ambele vacuumuri pe aceeasi zona corporala( de fapt se referea la burta).
    Am citit ce scria Laura despre o persoana careia i-a inghetat ,, retentia de apa” – nu stiu la ce se referea???? a mai auzit cineva asa ceva ??
    Nu stiu daca mai citeste cineva comentariile , vad ca e de 2 ani nu se mai scrie , dar am speranta ca primesc un raspuns.
    Multumesc mult

    • Buna!
      Daca imi amintesc corect, Laura mi-a scris apoi in privat si mi-a spus ca a fost ok, se procopsise cu o vanataie mare care a trecut. Sper sa imi amintesc corect. Mult succes!

  54. Buna! Spuneţi – mi, va rog, daca este obligatoriu sa se efectueze criolipoliza împreună cu vellashape. Sau daca se vad rezultate doar după crio. Mulţumesc!

    • Buna, Ioana!
      Din cate stiu eu nu e obligatoriu, dimpotriva. Stiu ca Vela si crio trebuie facute la cateva saptamani distanta pentru ca altfel isi neutralizeaza reciproc efectul (asta era explicatia pe care am primit-o in urma cu cativa ani buni, poate lucrurile s-au schimbat intre timp). Dar in mod cert nu merg obligatoriu impreuna.

  55. Bună!
    Azi mi am făcut și eu criolipoliza….zona aripioare. Nu m a durut . Problema e ca acum arat nasol. Zona e umflata rău și are culoarea roșie spre vânat…și a ramas forma la aparat. Aripioarele se văd mai mari decât erau. Sunt îngrozită. Sper sa nu rămân așa. A mai pățit cineva așa ?

    • Buna Elma
      DA…Slava Domnului…m am dus sa dau 3 cm si aveam +3 cm … arătăm groaznic…dupa 3-4 zile pielea si a mai revenit si s a retras …Mi am dat de 2 ori /zi cu gel si crema de arnica e super buna…si s a dus si din vânătăi. Ca cm am tot la fel 57cm (zona aripioare)…dupa 1 săpt… Eu mi am facut la salonul Perfect Contur Bucuresti… acum după ce am citit am văzut că tb sa fiu atentă si ce aparat au. Nu au Cooltech…au Cocoon Medical Crystile. Crio a fost setat la -5 timp 60min. Procedura nu m a durut deloc. Dar cand am terminat arătam groaznic…Era f umflată zona, roșie și rămăsese forma aparatului …un dreptunghi…Mi a zis ca trece…dupa 2 ore era la fel…eram disperată…dupa inca 4 ore zona devenise mov cu puncte roșii și umflată cu plus 3 cm…Sper sa se vada rezultate…dk nu o sa mai incerc in altă parte la un alt salon. Aici am dat 500 lei o ședință cu 2 aplicatori. La saloanele care s au menționat mai sus este 200€. Acum vad dk am aruncat banii pe fereastra…….sa speram ca nu. Am început și procedurile Velasmooth care sunt f dureroase…sunt plină de vânătăi…dupa terminarea ședințelor va spun dk au avut sau nu succes.

        • Buna
          Nu…din păcate.Am făcut si procedurile cu Velasmooth si Velashape…10 la nr….în afară de durere si vânătăi insuportabile…nimic.Acum am repetat procedura la Fit4you (crio). Sper de data asta sa fie cu noroc. M au înghețat la -8*C si de data asta nu am avut nimic…fără umflaturi si vânătăi. Am zona un pic amorțita dar in rest nimic. Va anunt dupa 3 săpt dk sunt rezultate.

  56. Buna Oana,
    Ma poti ajuta cu o recomandare a unui salon bun pt crio pentru anul in curs?
    Discutiile de mai sus cu recomandari sunt pe 2015.
    Multumesc

    • Hello!

      Nu am mai fost de ceva vreme dar as vrea sa ajung la keiko slim spa pentu o sedinta de sculptor care are si crio si radiofrecventa. Am fost la prezentarea aparatului si mi s-a parut super interesant. Daca ajungi inaintea mea, pls lasa feedback.

  57. Buna,
    A mai incercat cineva Criolipoliza in Bucuresti si la alte clinici in afara de cele 3 mentionate mai sus si a avut rezultate?
    Am vazut ca sunt o gramada de oferte (vouchere) si ma batea gandul sa incerc si eu. Am multe zone de lucrat (min 6*2 aplicatori) si sincer nu imi permit sa dau 150/200 eur pe fiecare zona 🙁
    Multumesc frumos.

    • Am facut si eu cele 6 sedinte, vedem se iese. Sincer nu am asteptari prea mari pt ca aparatul a ajuns la min -3 grade (max 5 min), iar patroana imi spunea ca asa e normal, ca nu se duce mai jos ca risca sanatatea pacientei. In cazul meu nu am ramas cu grasimea inghetata in forma aparatului. Aparatul era ceva cu Cryogen. Vedem dc are vreun efect sau am pierdut timpul si banii degeaba.

    • Buna, ai primit vreun raspuns despre clinici? Ma bate gandul sa incerc si eu crio dar, inca nu m-am hotarat unde voi merge.

  58. Eu am facut o sedinta de crio la reshape clinique pe partea interioara a pulpelor (am niste depozite de grasime care sunt ca niste denivelari ,nu am reusit sa scap de ele cu nimic)ca si aparat au cooltech care am inteles ca e f bun.acum astept rezultatul sper sa fie ok luand in calcul ca eu sunt o pers destul de activa fac sala fe 3 ori pe sap plus dieta.
    Cat despre umflatura care a luat forma aparatului,fata de acolo ffff draguta a masat un pic si s a estompat (nu simti nimic ,zona este amortita)

  59. Oare daca am facut o singura sedinta cu LPG Cellu M6 pe zona abdomenului va aves efect cripto la distanta de o saptamana sau se neutralizeaza procedurile?
    Multumesc frumos

    • Hello! Am vazut ca intre timp s-a mai schimbat tehnologia si fac crio si radiofrecventa simultan. Cand ma luminez despre noile aparate, fac un update. :*

  60. Buna, am facut si crio acum o sapt. Eu am foarte mult surplus de grasime dupa 2 sarcini una dupa alta. Ma intrebam daca acesta ar putea fi motivul pentru care am niste dureri destul de intense in zonele in care a fost aplicat aparatul. Am sunat la clinica si au zis ca este normal insa parca durerea devina pe zi ce trece mai intensa. Pot face fata durerii daca as sti ca este normal. Preocuparea mea este sa nu fie altceva. Ma intrebam daca are cineva idee despre asta?

  61. Buna, fetelor!
    Am trimis-o pe mama prima oara sa incerce criolipoliza, eu merg in curand in vacanta si imi era teama de vanatai persistente.
    A mers la o clinica care foloseste CoolTech si ingheata la -8 (sunt cateva clinici in Cluj, pretul e intr-adevar mai maricel, dar zic ca merita). Dupa 3 saptamani i-a scazut simtitor burtica in cm si se simte mult, mult mai usoara. Nu a experimentat dureri, vanatai, ci doar o senzatie de amortire care a tinut cateva zile.
    Acum abia sa ma programez si eu:)

    • Buna, imi poti spune la ce salon a facut mama ta criolipoza?
      Multumesc frumos!

  62. Buna, in Baia Mare, unde vreau sa fac crio, mi-au zis ca ei folosesc CoolPlas. Ei spun ca e cel mai performant, tu spuneai asta despre Cool Tech. Sedinta e 420 lei. Cum as putea sa imi dau seama ca e un aparat bun?

  63. Buna. Am si eu o intrebare. Pe langa sedinta de crio mi s-a recomandat sa fac la o saptamana dupa si 4 sedinte de vela deoarece dupa crio cica apar niste zone cu denivelari, ca grasimea poate migra sau ceva de genul. Zona vizata este abdomenul inferior. Mentionez ca nu e vorba de un surplus foarte mare, e chiar sub 2 cm. Nu as vrea sa dau 1200 Ron degeaba. A patit cineva asa ceva? Chiar trebuie netezita acea zona? Poate ramane inestetica sau inegala?

    • Buna, imi puteti recomanda o clinica din Bucuresti cu recenzii bune pt crio? Multumesc !
      P.s Din cele enumerate mai sus, am gasit informatii doar despre Elos

  64. Buna fetelor! Si eu am facut azi prima sedinta de criolipoliza. Am burta amortita si momentan nicio vanataie si sper nici sa n apara! Voiam sa intreb fetele care au facut daca le au zis sa tina regim pt ca mie asa mi a zis sa nu mananc seara decat salate. Si acum mi e teama ca poate n o sa aiba efect ca mananc mai mult. Eu s si slaba am 50 kg si cu burta…adica sa va faceti o idee am 75 in talie. Bine nu ma apuc acum sa bag pizza paste kfc sau prajeli dar nici nu vreau sa fac foamea!! Multumesc

    • Buna, Nicoleta!
      Eu presupun ca recomandarea era generala si se referea la o cina usoara.
      Mult succes, sa ne spui cum a mers!

  65. Buna fetelor! Revin cu o intrebare. As vrea sa mi fac criolipoliza si pe flancuri(solduri) dar mi e cam teama ca eu s destul de sensibila cu rinichii. Si a facut cineva dintre voi si are idee daca afecteaza sau ajunge raceala aia acolo? Mi e teama sa nu risc sa ma ia dureri sa mai patesc ceva grav.

  66. Revin cu update dupa 2 luni! Nicio schimbare. Deci mie mi se pare ca n a avut niciun efect. Ca sa nu mai zic ca mi a afectat menstruatia. Am avut f putina dupa procedura asta. Nu voi mai repeta experienta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.