Multumesc, 2017!

A fost un an greu.  A fost frumos.

In ultimele ore din 2017, prefer sa-mi amintesc doar ce mi-a placut si sa fiu recunoscatoare pentru cele cateva randuri in care am scapat ca prin urechile acului din situatii limita.

2017 mi-a adus multe: Pe plan profesional, a fost pe cat de bogat, pe atat de obositor. Extenuare este cuvantul anului. Dar cu rost: finalul anului mi-a adus o noua diploma in nutritie, de aceasta data la Harvard, o experienta la care alta data nici nu as fi visat. Blogul a crescut frumos, coerent si si-a gasit in sfarsit locul in .ro. Kudika s-a repozitionat splendid la inceputul anului si a devenit (stiu, sunt subiectiva, dar e adevarat) cea mai buna revista de lifestyle femin din piata.

Nici pe plan personal lista nu este mai scurta: 2017 ne-a facut mai intelegatori. De la mic la mare, am crescut emotional. Diana a crescut cu totul ;). Dar am invatat toti trei sa fim mai flexibili si sa construim punti in loc sa le dam foc. In plus, 2018 ne gaseste in casuta noua, un nou vis bifat pe lista chestiilor wow.

Mi-am implinit toate rezolutiile din 2016 (si erau dificile, pe bune, erau). Sunt mandra de mine si recunoscatoare si optimista.

2018 se anunta un an interesant. Promite sa aduca visurile in realitate, astfel ca astrologii ne sfatuiesc sa ne formulam atent dorintele. Am invatat sa le scriu cat se poate de clar… so here is goes:

Rezolutii pentru trup:

  • Nu voi mai manca seara (pentru ca voi dormi mai bine, pentru ca voi slabi). Mai putin cand ies in oras la masa. Pentru ca sunt suficient de batrana cat sa inteleg ca nu e ok sa renunti la micile placeri 😉
  • Voi face 30 min sport zilnic. Uneori acasa, uneori la sala, uneori mai mult, niciodata mai putin. Zilnic.

Rezolutii pentru suflet:

  • Imi doresc sa calatoresc. Mult! Liber la city break-uri!
  • Imi doresc sa aduc visurile in realitate mea, sa le intrupez in ceea ce am, sa imbogatesc fara sa schimb si sa fiu fericita cu rezultatul.
  • “Traieste momentul” este provocarea lui 2018. Pierduta vesnic in visuri, cu gandul la ce a fost, ce va fi, ce ar fi putut sau n-ar fi putut fi… uit de aici, de acum, de tot ce am avut norocul sa primesc in clipa prezenta. Daca ar fi sa aleg o singura rezolutie pentru 2018, aceasta ar fi, sa o implinesc natural, fara lectii dure si circumstante complicate. Dar sa speram ca le voi bifa cu succes pe toate folosind drumurile cele mai frumoase.

Pentru 2018 va doresc fericire, indiferent in ce forma v-o doriti. Nu uitati sa va formulati rezolutiile: Universul ofera acelora care stiu sa ceara. La multi ani! 2018, please be good to us!

Cu drag,

 

 

 

Featured photo by Saz B on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.