Bijuteriile cu pietre semiprețioase: piesa de rezistență din garderobele minimaliste. Cum dai culoare unui outfit diferit în fiecare zi

În mentalitatea autohtonă accesoriile sunt adesea asociate cu momente speciale, evenimentele fiind ocazia perfectă pentru a purta șiragul de perle ascuns în cutia de bijuterii. Cu toate acestea, noile tendințe în materie de fashion au demonstrat contrariul: bijuteriile ar trebui să vină în completarea oricărui outfit, fie că vorbim despre ținuta de mers la birou, brunch-ul cu prietenele sau întâlnirea de sâmbătă seară. Inelele cu piatra lunii, cerceii cu cuarț fumuriu și brățările fixe din argint placate cu, sunt detaliile care vor scoate din anonimat chiar și o pereche de jeans.

În ultimii ani, stiliștii recomandă construirea unei garderobe minimaliste, cu piese timeless în ținute care să fie potrivite diferitelor contexte cotidiene, dar care să poată fi ușor reinterpretate. Sacoul, tricourile sau cămășile sunt elemente de bază care pot căpăta efervescență și versatilitate prin alegerea accesoriilor potrivite.

Astfel, investiția în bijuterii este cheia spre o garderobă smart și durabilă, potrivită oricărui stil. Indira aduce o doză de personalitate outfit-urilor zilnice printr-o gamă inedită de bijuterii finisate manual cu argint, pietre semiprețioase și placaj cu aur de 14 Karate. Colecția Dainty are un design unic, realizat in-house chiar de mințile creative din spatele brandului. Vedeta colecției este, fără îndoială, Piatra Lunii – o piatră semiprețioasă cu reflexii purpurii-albastre ce nu mai are nevoie de prezentare, o simplă privire fiind îndeajuns pentru a te convinge că își merită locul în cutia de bijuterii. Așadar, fiecare produs Indira devine o experiență în sine, punându-ți în valoare farmecul personal.  

În cazul în care nu ți-ai definit încă stilul vestimentar, accesorizarea te poate ajuta să încerci diverse abordări: de la artsy, vintage, casual sau boho chic. Adaugă o pereche de Cercei din argint Dainty – Golden Siamese pentru un look feminin, pune-ți în valoare rochia cu un Colier din argint Dainty – Birth Flower Golden și transformă o ținută glam cu inelele din argint Dainty – Petite Golden.  

În alegerea bijuteriilor care dau culoare garderobei tale, nu uita să ai în vedere calitatea produselor și atenția la detalii cu care acestea sunt executate. Bijuteriile din argint, placate cu aur sau cu pietre semiprețioase sunt investiții pe termen lung ce merită adăugate în lista de favorite. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.