Au început înscrierile pentru webinarul de alimentație echilibrată!

Mai sunt disponibile 3 locuri în grupa HEAL aprilie – iunie 2021!

HEAL este un program online intensiv cu ajutorul căruia poți dobândi odată pentru totdeauna obiceiuri alimentare sănătoase, îți poți îmbunătăți silueta și starea de sănătate. Concret, HEAL înseamnă 10 cursuri care îmbină teoria cu aspectele practice ale alimentației, 10 ședințe în care înveți nu doar ce trebuie să mănânci, dar și cum, când, cât, de ce. 

În plus, HEAL îți oferă și instrumentele practice necesare pentru a implementa toate aceste schimbări în viața ta. Fără frustrări, fără restricții, complet personalizat și adaptat vieții tale!

De ce să urmezi cursul?

  • Te-ai săturat să cari după tine kilograme în plus, să urmezi la nesfârșit diete
  • Vrei să privești mâncarea ca pe un prieten, nu un inamic
  • Ai investit de-a lungul anilor o mică avere din dorința de a atinge greutatea visată
  • Vrei să primești informații reale, verificate
  • Cauți răspunsul la dilema “am toate analizele bune și mă simt rău”
  • Te balonezi din orice, poți să mănânci doar câteva alimente, restul “îți pică greu”
  • Ești dependentă de dulciuri
  • Ești tot timpul obosită

DETALII AICI

Ce spun participantii?

Heal, vindecă-ți relația cu mâncarea. De când aveam 14 ani, adică de acum 18 ani, am ținut veșnic diete. Evident nu am ajuns la rezultatul dorit, sau și dacă am ajuns nu am menținut rezultatul. Obosită fiind de acest ,,stil de viață” am decis să încerc să îmi vindec relația cu mâncarea. O urmăream pe Oana de o vreme pe Instagram și m-am înscris la cursul ei. Apreciez că este cea mai bună alegere în materie de dezvoltare personală de până acum. Am învățat nu doar despre porțiile de mâncare, culorile din farfurie sau despre cum să ai grijă de microbiomul tău (nici eu nu am știut de existența lui până la curs ), ci și despre cum să ai răbdare cu tine și să accepți că vei mai trișa câteodată (and it is absolutely fine). Pot spune, cu cea mai mare sinceritate, că acest curs mi-a schimbat stilul de viață, de la unul în ghilimele la unul real. Oana îți mulțumesc din suflet pentru toate informațiile transmise și tot timpul acordat, you were and are a real help .

Octavia

 

Încă nu îmi vine să cred că s-a terminat cursul HEAL! A fost o experiență minunată și am avut foarte multe de învățat! Chiar dacă nu sunt străină de diete – le-am ținut pe toate  – tot îmi luam câte 10 pagini de notițe la fiecare curs.

Mie mi s-a potrivit perfect programul pentru că mă săturasem de ținut diete minune și pentru că voiam să înțeleg mai bine mecanismele din spatele mancatului și traitului sănătos. Eu nu aveam nevoie de diete pe hârtie, ci de o hartă că să reinvat să mănânc sănătos și să pot fi un exemplu pentru copii.

După ani de zile în care mancasem “disociat”, cursul Oanei m-a ajutat să îmi rescriu câteva idei preconcepute și să mănânc sănătos, variat și fără să pun presiune pe mine.

Oana reușește să compileze o tonă de informații într-un format ușor de înțeles și asimilat. Atât de ușor încât le pot explica și copiilor de ce nu e bine să mâncăm înainte de culcare sau de ce mâncăm dulce în prima parte a zilei. Sau ce sunt și ce fac probioticele aka “piticii roz”.

Îmi este mult mai ușor acum să decid ce și când vom mânca, aud vocea Oanei în cap când sunt la cumpărături 

Deși nu este un curs despre slăbit, subiectul este atins în fiecare curs. Și este și un efect secundar binevenit al mancatului și traitului sănătos.

Mulțumesc mult, Oana!

Andra

 

Cursul HEAL este un ABC modern și captivant al alimentației echilibrate în ziua de astăzi, atent updatat. Oana Trifu jongelează perfect cu informații verificate, ca un om de comunicare veritabil, și filtrate prin perspectiva obiectivă a absolventului de medicină. Cursul HEAL este ca o sesiune de yoga: îți deschide ”căi”, dar nu te forțează în direcții ce nu ți se potrivesc ție în momentul și în faza în care ești.

Mădălina Drăgoi, jurnalist și fashion stylist

 

Povestea mea incepe cam asa: sunt mama de 2 dragonei simpatici si am avut o problema oncologica cu deznodământ fericit in urma cu 2 ani. Imi place sa cred ca duc o viață sănătoasă și încerc să am grijă de mine. Dar ce inseamna sa ai un stil de viata sănătos? Am ales cursul Oanei, tocmai pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare. Si mi-a placut maxim, l-am gasit foarte folositor si aplicabil in viata reala. Nu sunt adepta dietelor si nu cred ca as putea rezista sa tin una pana la capat. In acest curs am invatat foarte multe, de la ce reprezintă si care sunt nutrientii, ce combinatii de alimente sunt de evitat,  pana la cum sa citim etichetele produselor pentru a sti ce sa alegem cand facem cumpărături.

O recomand pe Oana cu inima deschisa, este o placere sa o asculti si are cunostinte vaste din domeniul medical pe care le aplica la cursul predat. Iti da incredere in tine si forta sa reușești ceea ce iti propui!

Elena

 

Photo by Ella Olsson on Unsplash

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.